duminică, 28 decembrie 2014

Negi,veruci si dieta depurativa, dupa Edgar Cayce

  • Intrebare: Care sunt cauzele verucilor de pe mâini și cum pot fi eliminate?
    Cayce: “Acest lucru se întâmplă aproape tuturor persoanelor in acele perioade de schimbare care apare ca o reacție glandulara; și este efectul circumscripției de centru care încearcă să crească- asa cum o fac!
    Ele pot fi îndepărtate prin atingere cu o soluție (20%) de acid clorhidric. Dar nu le desprindeți atunci când se produce decolorarea și nici atunci când încep să se deterioreze!
    Lasati-le, mai degraba sa se desprinda decit sa le desprindeti voi,clar?
    Pentru că altfel,ar fi prea mare șansa de infecție și iritație din cauza deranjului; altfel, dispar! Când le atingeti cu acidul este preferabil să se utilizeze un pistil de sticlă sau un pai.”(Lectura 487-22)
De asemenea,este recomandat si iodul. Sau:
“Puneti in părți egale ulei de ricin și bicarbonat de sodiu pe vârfurile degetelor,si masati; aceasta va irita negul (de pe genunchi), dar il va si indeparta.”(Lectura 308-13)
  • Există două excrescențe care par veruci pe fața piciorului meu stâng; care este cel mai bun mod de a dizolva sau a le elimina?
    Cayce:” Aplica noapte de noapte o cantitate mica de bicarbonat de sodiu îmbibat bine cu Spirt de camfor sau e doar suficient pentru a le acoperi si păstrați-l peste noapte. Acest lucru, va provoca unele mici dureri ascutite și un pic de iritare pentru câteva zile, dar le va dizolva și va preveni orice iritație ulterioara; deoarece, acestea sunt doar acele eliminări din sistem(corp) care sunt aruncate în direcțiile greșite.” (Lectura 1101-3)
  • Ce tratament ar elimina alunița de pe pieptul meu,si aceasta este recomandabil?
    Cayce:”Masajul cu ulei de ricin de doua ori pe zi; nu frecati tare, dar masați ușor în jurul locului și la fața locului. Și negul va fi eliminat.” (Lectura 573-1)
  • Negii de pe spate ar trebui sa fie îndepărtati? Dacă da, de către cine și prin ce metodă?
    Cayce:”Cum vedem,acestia nu trebuie deranjati de nicio influenta materiala ori externa.Masajul cu ulei simplu de ricin,va impiedica cresterea si daca se persista cu masajele (fara a-i rani)ii va elimina complet!”(Lectura 678-2)
“Cum vedem, aceste lucruri ar trebui să ajunga pe moment:mai intii va vom da sugestia de a prepara un unguent din foi tinere de “Platan”(patlagina?),in aceasta perioada particulara a anului(iulie,in America)si care creste in apropiere unde traieste acest corp (Kentucky).(Cu alte cuvinte,care creste in zona/localitatea unde traieste bolnavul.n.n.) Da,aceasta e planta/iarba de care vrei sa te eliberezi din curte,din gradina,de pe strada! Dar,nu folosi multe semințe în unguent.Culege foile/frunzele tinere,cam cantitatea care poate fi impachetata,nu prea indesat,într-o ceașcă de halba. Apoi, pune aceasta într-un recipient email-at de un sfert (cu un capac de email sau sticlă) și adaugi o jumătate de litru de smântână, îndepărtata de la partea superioară a laptelui.Se fierbe până când acesta este destul de gros. Nu il arde! Apoi,il utilizezi ca un unguent pe zonele în care se adună uneori, aceste protuberante – pentru ca variază. Devin veruci sau negi care se infecteaza și se irita și pierd lichid. Acest unguent va tinde să le usuce.”(Lectura 3121-1)
  • Ce a cauzat pata roșie pe nasul meu, și se poate face ceva care,să o elimine?
    Cayce:”Aceasta este pentru o celulă rupta. Nu o deranja/irita prea mult caci, poate deveni un neg sau o veruca – care,ar desfigura corpul. Vom pune un pic de camfor ori, gheață de camfor, in aceeasi seara.” (Lectura 288-51)

  • Care sunt cauzele nodului de pe pleoapa stanga?
    Cayce:”O acumulare de țesut celular rupt. Acest lucru, așa cum vedem,va disparea atunci când se vor face ajustările la fluxul de circulatie prin toate aceste zone [prin osteopatie].”(Lectura 1523-5)
  • Ce cauzeaza micul punct de pe pleoapa lui, si ce il va elimina?
    Cayce:”Chist,pentru o ruptura a fortelor celulare.Masaj,cu ulei de ricin pur.”(Lectura 1424-4)

  • Sa va fie,de folos!





    Dieta depurativa Edgar Cayce

    Aceasta cură are un scop depurativ,slăbeşte,corijează constipaţia,drenează organismul.
    Se ştie că uleiul de măsline este prietenul ficatului (cu condiţia să se consume crud şi să fie obţinut din prima presare la rece).
    Cayce îl recomandă atît pe cale externă cît şi internă:
    “Uleiul de măsline pregătit cum trebuie – ulei curat, scurs înainte de teasc – ar trebui să fie folosit mereu. Este unul dintre cele mai bune stimulente ale activităţii musculare şi secreţiei mucoaselor, atunci cînd se aplică pe corp.” (Lectura 440-3).
    De o manieră mai generală, pentru o eliminare mai bună a deşeurilor:
    “Luaţi dimineaţa şi seara mici cantităţi de ulei de măsline pur. O jumătate de ceaşcă va stimula secreţia gastrică care este activată de uleiul de măsline.” (Lectura 1481-1).
    Cayce nu a încurajat posturile foarte lungi (de exemplu,cele de patruzeci de zile)care, pot dăuna unor persoane . Dimpotrivă, el a încurajat mult posturile scurte, de trei-cinci zile în general. Dar se pare că prefera posturile parţiale, pe bază de sucuri de fructe: portocale sau struguri, de exemplu:
    “A nu se consuma nimic timp de cinci zile decît, sucuri de citrice.
    Numai portocale sau portocale cu lămîi, nimic altceva în cinci zile! Şi în ce cantitate? Cît doriţi!” 
    (Lectura 1713-21).
    Curele de sucuri de fructe cayciene se termină întotdeauna cu o priză de ulei de măsline:
    “În seara ultimei zile a curei (de portocale, de care vorbeam mai sus) luaţi o jumătate de ceaşcă de ulei de măsline. Acesta,vă va curăţa organismul de impurităţi, împiedicînd formarea gazelor şi regurgitarea toxinelor care se produc în partea inferioară a duodenului.”(Lectura 1713-21).
    Cayce recomandă această cură de portocale contra constipaţiei. (lectura 1713-17).
    Una dintre curele sale preferate este şi aceea pe bază de lapte prins cu banane.
    “Laptele prins, binecunoscut în Bretagne.” (unde se însoţeşte de clătite şi galete), se bucură de favorurile lui Cayce.(lectura 538-60).
    Această cură are tot efecte de dezintoxicare generală şi combate constipaţia.
    Cura de struguri va fi mai uşor de făcut şi mult mai fidelă principiului caycian de a consuma ceea ce creşte pe locul unde trăim.
    Timp de trei zile se consumă struguri la discreţie, pentru a îngriji diversele tulburări ale sistemului digestiv.
    “Putem combina cu o cataplasmă de struguri zdrobiţi aplicată pe burtă.” (Lectura 757-6).
    Pentru slabit si detoxifiere era calduros recomandat insa,sucul proaspat de struguri.
    În sfîrşit, cel mai mare succes la cititorii americani ai lui Cayce îl are cura de mere (“apple diet”):
    “Trei zile de mere crude în cantitatea dorită apoi, o ceaşcă de ulei de măsline în ultima seară, în încheierea curei.” (Lecturile 1409-9, 1206-8, 567-7)
    ulei maslin

    Niciun comentariu:

     
    Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
    >