sâmbătă, 25 iulie 2009

Cum invingem fricile prin Dumnezeu


Avem langa noi , in imagine, iubirea si energiile divine ale minunatilor copii divini din aceasta clustra de cristal aquaaura - fiecare varf este o entitate a fericirii divine si a manifestarii ei , clipa de clipa, in viata de zi cu zi.

Pana vom reusi fiecare sa avem propria portie de dar divin in casele noaste va sugerez sa ii printati color pe A4 pentru vizualizare usoara sau sa ii puneti pe desktop.

Faceti o rugaciune de credinta catre ei , entitatile cristaline, sa va lase sa accesati impreuna lumea mirifica pe care o contin si cereti- le sprijin sa alunge orice stres legat de frici, sa vina in corpurile voastre mangaierile lor iubitoare si sa stearga programele de frica, generate de frica si toate urmarile lor; sa elimine toate metodele de agatare ale fricilor si programele de revenire a fricilor, centrii energetici si campurile negative care determina, sustin sau sunt generati de frici si orice noncamp de vibratie si/sau programe negative care impiedica sa va simtiti perfecti in iubire divina.

Chemati, impreuna cu ei, si legiunile iubitoare ale Arhanghelului Mihail, sa va ofere sustinere permanenta si protectie , libertate de a manifesta oricand vointa divina de pace, iubire si armonie.











Problema cu care ne confruntam sunt fricile si in special frica de moarte, trebuie sa o invingem si pe aceasta ca sa putem sa ne bucuram de rezultate si de viata.
S-au si mai bine trebuie sa ne bucuram de viata, clipa de clipa, ca sa invingem fricile...

Sa folosim orice rugaciune care aduce aminte de Dumnezeu, bucurie de a trai, bucuria sufletului......

"UMPLE TU DOAMNE, SUFLETUL MEU CU MAREA TA IUBIRE ! SI HRANESTE FIINTA MEA CU BUCURIE !"

"FERICIREA SUPREMA, DESFATAREA SI SENSUL VIETII MELE SI A URMASILOR MEI ESTE IUBIREA FATA DE TINE DOAMNE !"

"STIU DOAMNE CA MA IUBESTI SI MA LASI SA TRAIESC PENTRU MAREA TA IUBIRE, SA O IMPARTASESC OAMENILOR !"

"SUFLETUL MEU E FERICIT CU TINE SI MA BUCUR PERMANENT DE DARURILE TALE DE IUBIRE!"

"NU MA TEM DE MOARTE ! DOAMNE, PE TINE TE IUBESC CEL MAI MULT, MAI MULT DECAT LUMEA CARE MA INCONJOARA, UMPLE-MI SUFLETUL CU MAREA TA IUBIRE !"

Rugaciunile nu trebuie memorate, trebuie simtite, traite si in conexiunea permanenta cu energia iubirii, cuvintele vin de la sine, de la Dumnezeu, care e permanenta bucurie din noi, cea in care trebuie sa traim. Pana la urma, mai importante si decat cuvintele este starea de Dumnezeu in noi...

SUGEREZ o AUTOANALIZA PROFUNDA pt a afla care sunt temerile si sa scoatem impreuna sursele lor

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>